Păstrezi controlul asupra datelor tale, chiar și atunci când renunți la Avocado.
Poți solicita ștergerea profilului tău Avocado și a datelor personale asociate fără să te conectezi în aplicație și fără să o reinstalezi.
Cum soliciți ștergerea
- Scrie de la adresa de e-mail asociată contului tău Avocado. Dacă te conectezi cu Google, folosește adresa de e-mail a acelui cont Google.
- Folosește subiectul Solicitare de ștergere a profilului Avocado și confirmă în mesaj că dorești ștergerea contului și a datelor personale asociate.
- Trimite solicitarea la
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .
Butonul deschide aplicația ta de e-mail cu un mesaj pe care trebuie să îl completezi și să îl trimiți. Solicitarea este transmisă doar când trimiți e-mailul. Dacă butonul nu funcționează, scrie direct la adresa de mai sus.
Alternativ, poți deschide un tichet la serviciul de asistență Avocado folosind aceeași adresă de e-mail și același subiect. Dacă nu mai ai acces la adresa de e-mail a contului, explică acest lucru în tichet: va trebui să verificăm că profilul îți aparține.
Nu trimite parole, coduri de autentificare, fotografii ale meselor sau documente medicale. Pentru a începe solicitarea, este suficient să identifici contul și să precizezi că dorești ștergerea lui.
Ce include solicitarea
Solicitarea privește contul Avocado și datele personale asociate serviciului, inclusiv:
- informațiile profilului și datele de autentificare asociate;
- jurnalul alimentar, fotografiile și descrierile meselor, analizele și rapoartele nutriționale;
- obiectivele, informațiile personale și datele de sănătate păstrate în serviciu;
- documentele încărcate și datele despre alimentele din cămară.
Vei primi un răspuns la adresa indicată în solicitare. Înainte de a continua, poate fi necesară verificarea faptului că ești titularul contului. Simpla deschidere a acestei pagini sau a mesajului e-mail nu șterge contul.
Odată finalizată, ștergerea este definitivă: nu vei putea recupera profilul și datele șterse. Salvează în prealabil informațiile pe care dorești să le păstrezi.
Ce trebuie să știi
- Dezinstalarea aplicației sau eliminarea contului de pe dispozitiv nu reprezintă o solicitare de ștergere a datelor de pe server.
- Solicitarea către Avocado nu șterge contul tău Google, datele din Apple Sănătate sau Health Connect și nici copiile pe care le-ai salvat pe dispozitiv.
- Dacă ai un abonament gestionat prin App Store sau Google Play, verifică și gestionează reînnoirea și din setările magazinului respectiv.
Pentru informații despre prelucrarea și păstrarea datelor, consultă Politica de confidențialitate Avocado. Eventualele limite ale ștergerii și motivele acestora vor fi explicate în răspunsul la solicitarea ta.
Termen de răspuns
Îți vom comunica prin e-mail măsurile luate fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în cel mult o lună de la primirea cererii. Dacă este necesar din cauza complexității sau a numărului de cereri, termenul poate fi prelungit cu cel mult încă două luni. Te vom informa despre prelungire și motivele acesteia în prima lună.